Kubietiškas
Mėsainis su BRIOCHE mėsainio bandelėmis
Ananasinis mėsainis - Vilniaus duona

JUMS REIKĖS:

  • 4 „Vilniaus duonos“ BRIOCHE mėsainių bandelės
  • 4 jautienos paplotėliai mėsainiams
  • 4 virto kumpio riekelės
  • 4 ementalio sūrio riekelės
  • 8 valg. š. česnakinio majonezo
  • 4 arbat. š. jūsų mėgstamo aitriųjų paprikų padažo
  • 100g bulvių traškučių
  • 4 kiaušiniai (pagal pageidavimą)
  • Druskos ir pipirų

Iš naujųjų „Vilniaus duonos” BRIOCHE bandelių gimsta patys sodriausi mėsainiai. Aitriųjų paprikų padažas ir česnakinis majonezas sudrėkins sotų kubietišką mėsainį, o BRIOCHE bandelės užburs savo sviestiniu skoniu.

KAIP GAMINTI?

Mėsos paruošimas

  • Pagardinkite jautienos paplotėlius druska ir pipirais.
  • Apkepkite juos kepsninėje ar keptuvėje kiekvieną pusę pakaitindami po 1,5 minutės.
  • Apverskite mėsos paplotėlius, į kepsninę ar keptuvę įdėkite pakaitinti virto kumpio riekeles, o joms paskrudus uždėkite jas ant jautienos paplotėlių.
  • Ant viršaus dar uždėkite ir ementalio riekeles, kad jos išsilydytų, kol keps kita jautienos paplotėlio pusė.

Bandelės skrudinimas

Padažo paruošimas

  • Paruoškite mėsainius, sutepdami česnakiniu majonezu ir viršutinę, ir apatinę apskrudintos BRIOCHE bandelės puseles.
  • Ant viršutinės dalies dar užtepkite aitriųjų paprikų padažo ir uždėkite bulvių traškučių.
  • Kai mėsos paplotėliai iškeps, uždėkite juos ant bandelės pagrindo ir užvožkite „kepurėlę“ su bulvių traškučiais.