Las Vegaso
mėsainis

JUMS REIKĖS:
- 4 „Vilniaus duonos“ BRIOCHE mėsainių bandelės
- 4 mėsos paplotėlių mėsainiams
- 4 Čederio sūrio riekelių
- 8 šaukštų majonezo
- 2 šaukštų kečupo
- 2 šaukštų amerikietiškų garstyčių
- pusės smulkiai supjaustyto marinuoto agurko
- 2 svogūnų
- 2 žvaigždinių anyžių
- 1 šaukšto rapsų aliejaus
- 1 šaukšto cukraus druskos ir pipirų pagal skonį
- 1 šaukšto trumų skonio aliejaus
- 1 riekelėmis supjaustyto trumo (jei jo neturite, užteks ir padažo)
Nuodėmingai skanaus mėsainio receptas gimė siautulingajame Las Vegase. Šiam dvigubam mėsainiui netrūksta nei dydžio, nei skonio, o viską „vainikuoja“ trumai! Čia jau nieko nebepridursi.
KAIP GAMINTI?
Padažo paruošimas
- Dubenyje sumaišykite majonezą, garstyčias, kečupą ir smulkiai supjaustytą marinuotą agurką.
- Jei norite, masę dar pagardinkite trumų skonio aliejumi.
- Supjaustykite svogūnus juostelėmis ir kartu su žvaigždiniais anyžiais kepkite 5 minutes keptuvėje ant vidutinės ugnies.
- Įberkite cukraus, pagardinkite druska ir pipirais.
- Svogūnus dar 5 minutes palaikykite keptuvėje ant silpnos ugnies, o žvaigždinius anyžius išimkite.
- Į sumaišytą padažą sudėkite kepintus svogūnus ir sumaišykite.
Mėsos paruošimas
- Pagardinkite mėsos paplotėlius druska ir pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje arba kepsninėje iki „medium“ lygio.
- Apvertę paplotėlius, ant apkeptos pusės dėkite čederio sūrio riekeles.
Bandelės skrudinimas
- Paskrudinkite bandeles keptuvėje arba orkaitėje. KAIP GERIAUSIA PASKRUDINTI BANDELĘ SUŽINOK ČIA
- Mėsainių bandelę sutepkite paruoštu padažu, ant apatinės bandelės dalies uždėkite supjaustyto marinuoto agurko riekelės ant jų dėkite paruoštą mėsos paplotėlį.
- Uždenkite mėsainio bandeles „kepurėlę“ – sultingas mėsainis paruoštas!