Los Andželo
Mėsainis su BRIOCHE mėsainio bandelėmis
Los andželo mėsainis - Vilniaus duona

JUMS REIKĖS:

  • 4 „Vilniaus duonos“ BRIOCHE mėsainių bandelės
  • 4 mėsos paplotėlių mėsainiams
  • 4 Čederio sūrio riekelių
  • 1 avokado
  • 1 pomidoro
  • ketvirčio ryšulėlio šviežios smulkintos kalendros
  • pusės žaliosios citrinos sulčių
  • 1 nulupto raudonojo svogūno
  • 3 šaukštų cukraus
  • 3 šaukštų raudonojo vyno acto
  • 50 g kukurūzų traškučių
  • 4-6 šaukštų majonezo
  • 2 šaukštų sojų padažo druskos ir pipirų pagal skonį

Mėsainis su avokadu ir kukurūzų traškučiais – skanėstas, kurį įkvėpti galėjo tik kontrastingasis Los Andželas. Pabandyti tikrai verta!

KAIP GAMINTI?

Mėsos paruošimas

  • Pagardinkite mėsos paplotėlius druska ir pipirais.
  • Kepkite karštoje keptuvėje arba kepsninėje kol lengvai apskrus.
  • Apvertę paplotėlius, ant apkeptos pusės uždėkite čederio sūrio riekeles, kad išsilydytų.

Padažo paruošimas

  • Supjaustykite svogūną juostelėmis, sudėkite į nedidelį puodą kartu su cukrumi ir raudonojo vyno actu.
  • Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes arba kol skystis beveik visiškai išgaruos ir svogūnas suminkštės.
  • Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Nulupkite avokadą, išimkite kauliuką.
  • Supjaustykite centimetro dydžio kubeliais, sudėkite į dubenį ir pagardinkite žaliosios citrinos sultimis, druska ir pipirais.
  • Supjaustykite pomidorą mažais kubeliais ir įdėkite į masę.
  • Taip pat įdėkite kalendrą ir atsargiai išmaišykite, kad avokadas per daug nesusitrintų. Kitame inde sumaišykite majonezą su sojos padažu.

Bandelės skrudinimas

  • Paskrudinkite bandeles keptuvėje arba orkaitėje. KAIP GERIAUSIA PASKRUDINTI BANDELĘ SUŽINOK ČIA
  • Abi paskrudintos mėsainio bandelės puses patepkite majonezo ir sojos padažu.
  • Ant bandelės dėkite mėsainių paplotėlį su Čederio sūriu, patepkite paruoštu svogūnų, avokadų ir pomidorų padažu.
  • Ant viršaus uždėkite susmulkintus kukurūzų traškučius.
  • Uždenkite „kepurėlę“ – sultingas mėsainis paruoštas!