Vilniaus duonos mėsainių bandelės

yra pati skaniausia!

Gaminant maistą netgi mažiausios smulkmenos gali būti labai svarbios. Jeigu norite paruošti išties skanų mėsainį, nepamirškite paskrudinti bandelę. Taip ji vos per keletą sekundžių įgis idealią spalvą, pasidengs skania traškia plutele ir ore pasklis ką tik iškeptos duonos aromatas. Kartą paskrudinę bandelę, daugiau nebenorėsite valgyti kitokios.

Skrudintuvas burgerių bandelei

SKRUDINTUVAS

Paprasčiausia mėsainio bandelę paskrudinti skrudintuve. Idealų rezultatą galite gauti naudodami skrudintuvą, kuriame telpa truputėlį didesnės negu įprasta riekelės – bandelė neužstrigs skrudintuve ir sušils tolygiai.

KEPTUVĖ

Iškepus jautienos maltinius keptuvėje likusius riebalus galima panaudoti bandelių skrudinimui. Mėsainių bandelės riekeles tiesiog išdėliokite keptuvėje ir paskrudinkite. Apkeptų bandelių paviršius gražiai blizgės, jos bus dar gardesnės. Taip pat norėdami paįvairinti bandelių skonį pabandykite jas paskrudinti keptuvėje, kurioje kepėte svogūnus ar garnyrą.

Keptuvė burgerių bandelei
Orkaite burgerių bandelei

ORKAITĖ

Orkaitėje mėsainių bandeles geriausia skrudinti ant grotelių aukštoje temperatūroje. Prieš pašaudami bandeles į orkaitę, jas šiek tiek apšlakstykite aliejumi – jų paviršius gražiai blizgės, o pačios bandelės neišdžius.

GRILIS

Tik ant grilyje apkeptų mėsainių bandelių atsiranda gražios apskrudusios juostelės! Pirmiausia grilyje iškepkite kitus ingredientus ir tik po to paskrudinkite bandeles. Atminkite, kad grilio temperatūra yra labai aukšta, todėl bandelės gali greitai pridegti.

Grilis burgerių bandelei
Vilniaus duonos mėsainių bandelės Briosche
Vilniaus duonos mėsainių bandelės su sezamu
Vilniaus duonos paskrudinta mėsainių bandelė

yra pati skaniausia!

Gaminant maistą netgi mažiausios smulkmenos gali būti labai svarbios. Jeigu norite paruošti išties skanų mėsainį, nepamirškite paskrudinti bandelę. Taip ji vos per keletą sekundžių įgis idealią spalvą, pasidengs skania traškia plutele ir ore pasklis ką tik iškeptos duonos aromatas. Kartą paskrudinę bandelę, daugiau nebenorėsite valgyti kitokios.

SKRUDINTUVAS

Paprasčiausia mėsainio bandelę paskrudinti skrudintuve. Idealų rezultatą galite gauti naudodami skrudintuvą, kuriame telpa truputėlį didesnės negu įprasta riekelės – bandelė neužstrigs skrudintuve ir sušils tolygiai.

Skrudintuvas burgerių bandelei

KEPTUVĖ

Iškepus jautienos maltinius keptuvėje likusius riebalus galima panaudoti bandelių skrudinimui. Mėsainių bandelės riekeles tiesiog išdėliokite keptuvėje ir paskrudinkite. Apkeptų bandelių paviršius gražiai blizgės, jos bus dar gardesnės. Taip pat norėdami paįvairinti bandelių skonį pabandykite jas paskrudinti keptuvėje, kurioje kepėte svogūnus ar garnyrą.

Keptuvė burgerių bandelei

ORKAITĖ

Orkaitėje mėsainių bandeles geriausia skrudinti ant grotelių aukštoje temperatūroje. Prieš pašaudami bandeles į orkaitę, jas šiek tiek apšlakstykite aliejumi – jų paviršius gražiai blizgės, o pačios bandelės neišdžius.

Orkaite burgerių bandelei

GRILIS

Tik ant grilyje apkeptų mėsainių bandelių atsiranda gražios apskrudusios juostelės! Pirmiausia grilyje iškepkite kitus ingredientus ir tik po to paskrudinkite bandeles. Atminkite, kad grilio temperatūra yra labai aukšta, todėl bandelės gali greitai pridegti.

Grilis burgerių bandelei