Niujorkietiškas
picos skonio mėsainis
Niujorkietiškas mėsainis - Vilniaus duona

JUMS REIKĖS:

  • 4 „Vilniaus duonos“ BRIOCHE mėsainių bandelės
  • 4 mėsos paplotėlių mėsainiams
  • 1 buivolių pieno mocarelos sūrio, supjaustyto į keturias dalis
  • 4 šaukštų pomidorų tyrės
  • 1 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
  • Kelių žiupsnelių šviežių čiobrelių lapelių
  • 24 plonų saliamio ar panašios dešros riekelių
  • 100 g tarkuoto mocarelos sūrio
  • pusės ryšuliuko šviežių bazilikų
  • druskos ir pipirų

Niujorkas garsėja savo picomis, kurių dėka ir gimė šis mėsainis. Mėgaukitės puikiais mėgiamų picų skonių deriniais!

KAIP GAMINTI?

Mėsos paruošimas

  • Pagardinkite mėsos paplotėlius druska ir pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje arba kepsninėje kol lengvai apskrus.

Padažo paruošimas

  • Įmaišykite į pomidorų tyrę smulkintą česnaką ir čiobrelių lapelius.
  • Negailėkite druskos ir pipirų, dėdami ragaukite.

Bandelės skrudinimas

  • Pomidorų padažą tolygiai tepkite ant abiejų perpjautos bandelės pusių, ant padažo tolygiai pabarstykite mocarelos gabaliukus.
  • Saliamio riekeles tolygiai išdėliokite ant mocarelos sūrio, kad uždengtų sūrį ir padažą.
  • Bandeles dėkite į keptuvę ant saliamiu padengtos pusės ir skrudinkite ant vidutinės ugnies, kol dešra apkeps.
  • Šiek tiek paskrudinkite ir kitą bandelių pusę ir tada padėkite jas į šoną. KAIP GERIAUSIA PASKRUDINTI BANDELĘ SUŽINOK ČIA
  • Padėkite mėsos paplotėlius ant bandelių pagrindo, ant jų uždėkite buivolių pieno mocarelos sūrį ir šviežius baziliko lapelius.
  • Uždenkite bandelės „kepurėlę“ – ir skanaus!