Niujorko
mėsainis su sūriu
Niujorko mėsainis - Vilniaus duona

JUMS REIKĖS:

  • 4 „Vilniaus duonos“ BRIOCHE mėsainių bandelių
  • 4 mėsos paplotėlių mėsainiams
  • 4 Čederio sūrio riekelių
  • 1 pomidoro
  • 16 marinuoto agurko riekelių
  • pusės gūžinių salotų galvos
  • 4 šaukštų kečupo
  • 4 šaukštų amerikietiškų garstyčių
  • druskos ir pipirų

Iš naujųjų „Vilniaus duonos“ BRIOCHE bandelių gimsta patys sodriausi klasikiniai mėsainiai. Ant paskrudinto pagrindo tepama saldžių geltonųjų amerikietiškų garstyčių. Čederio sūris išsilydo ant mėsos paplotėlių, o salotos suteikia gaivumo.

KAIP GAMINTI?

Mėsos paruošimas

  • Pagardinkite mėsos paplotėlius druska ir pipirais.
  • Kepkite kepsninėje, ant apkeptų mėsos paplotėlių uždėkite sūrio riekeles, kad jos išsilydytų.

Bandelės skrudinimas

  • Paskrudinkite bandeles kepsninėje. KAIP GERIAUSIA PASKRUDINTI BANDELĘ SUŽINOK ČIA
  • Garstyčias užtepkite ant paskrudintos apatinės bandelės dalies, o kečupą – ant viršutinės.
  • Padėkite mėsos paplotėlį ant bandelės pagrindo, ant jo uždėkite gūžinių salotų, juostelėmis supjaustyto pomidoro ir marinuotų agurkų riekelių.
  • Uždėkite „kepurėlę”. Mėsainis paruoštas!