Party
BRGR mėsainis
Party brgr mėsainis - Vilniaus duona

JUMS REIKĖS:

  • 4 „Vilniaus duonos“ BRIOCHE mėsainių bandelių
  • 150–200 g jautienos faršo
  • druskos ir juodųjų pipirų
  • 50 g Čioriso dešros
  • pusės svogūno
  • 4–6 šaukštų majonezo
  • žiupsnelio rūkytos paprikos miltelių
  • 2–3 Mančego sūrio griežinėlių
  • 1 saujos gražgarsčių

Išskirtinis šventinio metų pabaigos laikotarpio patiekalas – „Party BRGR“. Sotusis mėsainis puikiai tiks švenčių maratono paįvairinimui.

KAIP GAMINTI?

Mėsos paruošimas

  • Iš jautienos faršo suformuokite rutuliukus ir juos suplokite (paplotėlio storis turėtų būti apie 1 cm).
  • Apkepkite svogūnų žiedus keptuvėje ar kepsninėje iki norimo lygio.
  • Pagardinkite abi puses druska ir pipirais.
  • Keptuvėje taip pat pakepkite Čioriso dešros griežinėlius, kad taptų traškūs.
  • Nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais. Apkepkite nuo Čioriso dešros likusiuose riebaluose arba aliejuje, kol suminkštės ir įgys gražią kepto svogūno spalvą.
  • Pagardinkite žiupsneliu druskos.

Padažo paruošimas

  • Pagardinkite majonezą rūkytos paprikos milteliais.

Bandelės skrudinimas

  • Paskrudinkite arba apkepkite abi mėsainių bandelės puseles. KAIP GERIAUSIA PASKRUDINTI BANDELĘ SUŽINOK ČIA
  • Abi mėsainių bandelės puseles sutepkite paruoštu majonezo padažu.
  • Ant apatinės bandelės dalies uždėkite gražgarsčių ir keptų svogūnų. Ant jų dėkite jau paruoštą mėsos paplotėlį.
  • Mėsos paplotėlį uždenkite pakeptais Čioriso dešros griežinėliais, ant viršaus dėkite Mančego sūrį.
  • Uždenkite „kepurėlę“ – sotusis mėsainis paruoštas!