Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku

Cezario salotų suvožtinis Grįžti atgal

Reikės

2 porcijoms sumuštinių reikės:

  • 8 vnt Toste kvietinių duonelių su grūdais
  • 2 vištienos filė gabalėlių
  • Druskos, pipirų
  • Romaninių salotų
  • 1 avokado
  • Parmezano sūrio

Cezario padažui reikės:

  • 50 majonezo
  • 1/2 a.š. dižono garstyčių
  • 1 mažos skiltelės česnako
  • 2 ančiuvių filė
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • Šlakelio vorčesterio padažo
  • 30 g. tarkuoto parmezano
  • Žiupsnelio druskos ir pipirų

Gaminimo eiga

Gaminame:

  1. Ruošiame padažą – visus produktus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
  2. Vištienos filė pabarstome druska bei pipirais ir iškepame. Kepti galima kaip patogu – orkaitėje, keptuvėje ar griliuje.
  3. Ant kiekvienos duonos riekelės tepame padažo.
  4. Ant apatinės duonelės su padažu dedame romaninių salotų, vištienos gabalėlių, avokado juostelių, užtarkuojame parmezano ir uždedame padažu apteptą viršutinę bandelę.