Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku

DUONOS APKEPAS SU SŪRIU Grįžti atgal

Jei  užsiliko duonos, tačiau ji nebėra tokia šviežia, bet juk nesinori išmesti –  ne bėda! Kristina dalinasi puikia idėja kaip panaudoti duonos likučius ir išsikepti nepakartojamai gardų duonos apkepą! Tai gali  būti puikus pusryčių, pietų ar vakarienės patiekalas, išbandykite!

4 porcijoms:

  • 200 g. baltos duonos / batono – apie pusė kepalo
  • 4 kiaušinių
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 stiklinės grietinėlės (30% riebumo)
  • 1/2 a.š. druskos
  • 1/2 a.š. džiovinto raudonėlio
  • 1/2 a.š. džiovinto baziliko
  • 1/4š. pipirų
  • 100 g. kumpio
  • 10 saulėje džiovintų pomidorų
  • 200 g. sūrio
  • Šviežių petražolių