Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku

GOURMET SUMUŠTINIAI Grįžti atgal

Reikės

1 porcijai :

  • 2 riekelių „Toste Deli“ duonos
  • Kreminio sūrio | Taip pat tiktų tepamas ožkos sūris
  • 1 avokado
  • Citrinos sulčių
  • 2 braškių
  • Prosciutto kumpio
  • Baltojo ridiko | Tinka ir paprasti ridikėliai
  • Kedro riešutų
  • Ridikėlių daigų | Tinka ir kiti daigai
  • Druskos, pipirų

Gaminimo eiga

  1. Paskrudiname Prosciutto – dedame jo gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotoss skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Ištraukiame ir atvėsiname – vėsdamas kumpis tampa traškus.
  2. Paskrudiname duoną – tai galime padaryti skrudintuvu arba kaitindami 180 laipsnių orkaitėje kelias minutes.
  3. Ant paskrudintos duonos tepame kreminio sūrio.
  4. Dedame avokado (jį apšlakstome citrinos sultimis, kad nejuoduotų), ridiko ir braškių griežinėlių, traškaus Prosciutto, kedro riešutų ir daigų.
  5. Pabarstome druska ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.