Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku

MĖSAINIS SU TRAŠKIA VIŠTIENA Grįžti atgal

Reikės

2 porcijoms reikės:

  • 2 burgerio bandelių
  • 1 didelio vištienos filė
  • 1 kiaušinio
  • Druskos, pipirų
  • “Nachos” traškučių
  • 6 gabalėlių plonai pjaustytos šoninės
  • 2 gabalėlių čederio sūrio
  • Kelių salotų lapų
  • Raudonojo svogūno
  • 1 pomidoro
  • 2 v.š. graikiško jogurto
  • 1 v.š. majonezo
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 v.š. dižono garstyčių

Gaminimo eiga

  1. Vištieną supjaustome plonesniais kepsneliais, pabarstome druska ir pipirais.
  2. Indelyje išplakame kiaušinį su druska ir pipirais.
  3. Maisto smulkintuvu sutriname “Nachos” traškučius iki trupinių tekstūros.
  4. Vištieną mirkome į kiaušinio plakinį ir smulkintus traškučius.
  5. Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 190 laipsnių orkaitėje 15 – 20 minučių.
  6. Paruošiame česnakinį padažą: indelyje sumaišome jogurtą, majonezą, trintą česnaką, druską ir pipirus.
  7. Keptuvėje paskrudiname šoninę, kol ji tampa tamsi ir traški.
  8. Supjaustome daržoves.
  9. Likus kelioms minutėms iki vištienos kepimo pabaigos į orkaitę dedame bandeles ir pašildome kelias minutes.
  10. Konstruojame mėsainį: ant apatinės bandelės tepame jogurtinio padažo, tuomet dedame salotos lapą, keptą vištieną, sūrį, traškią šoninę, svogūno ir pomidoro griežinėlius.
  11. Viršutinę bandelę aptepame garstyčiomis ir uždedame ant mėsainio.