Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku

SKREBUČIAI SU KREMINIU OMLETU Grįžti atgal

Reikės

  • 2 gabalėlių viso grūdo miltų duonos  “Urtės”
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 v.š. tepamo ožkos sūrio
  • 1 v.š. sviesto | Arba aliejaus, ghee
  • 2 kiaušinių
  • Druskos, pipirų
  • Mėgstamų daigų | recepte naudojami porų daigai

Gaminimo eiga

  • Duoną dedame į 180 laipsnių orkaitę ir paskrudiname 4-5 minutes,
  • Kol duona skrunda, paruošiame kiaušinius: indelyje juos išplakame su druska ir pipirais.
  • Keptuvėje išlydome sviestą, nustatome vidutinę ugnį. Kai sviestas jau burbuliuoja, supilame
    plaktus kiaušinius ir visą laiką mentele keptuvėje maišom nedidelius ratukus.
  • Kai kiaušiniai atrodo jau beveik iškepę, bet dar vos vos skysti – patraukiame nuo ugnies – jie baigs gamintis jau nuo esančio karščio. Toks kepimo būdas labai greitas, svarbu neperkaitinti kiaušinių, gamyba užtruks ne daugiau kaip 2 minutes.
  • Apskrudusią duoną įtriname česnaku, tepame ožkos sūrio, dedame kiaušinius ir daigus.