Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku

TAMSIOS DUONOS SKREBUČIAI SU OŽKOS SŪRIU Grįžti atgal

Kristina Pišniukaitė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė, pristato naują „Vilniaus duonos“ rubriką su skaniausiais ir sveikiausiais pasiūlymais.

Dažnai  gaminant užkandžius su juoda duona, bijome eksperimentuoti todėl renkamės sūrius priedus.  Šiuo receptu kviečiame išbandyti netradicinį  tamsios duonos, ožkos sūrio, uogų bei medaus derinį. Netikėtas derinys tikrai nepaliks abejingų, kviečiame išbandyti!